• Mahtavaa, että valitsit Ylläksenravintolat.fi -palvelun!

    Suunnittelitpa sitten taukopaikkaa hiitolenkille tai ravintolailtaa pitkän kaavan mukaan; me teemme kaikkemme, että sinun olisi mahdollisimman helppo löytää kuhunkin tarpeeseen sopiva paikka tunturista.

Lomakeskus Seita

Päivällinen klo. 17:00 - 19:30. Tämän kauden osalta viimeinen päivällinen tarjolla lauantaina 20.04.

Lomakeskus Seita tarjoaa päivittäin kolmen ruokalajin buffetpöytää päivällisellä. Keskiviikkoisin lappi-illallinen, jolloin tarjolla muun muassa poronkäristystä ja -makkaraa sekä perunamuusia.

Seitahotelli tarjoaa kävelymatkan päässä Äkäslompolon keskuksesta maistuvan päivällisen noutopöydästä kaikille Ylläksen kävijöille. Pöytä on katettu sesongin aikana päivittäin. Tarkista muina aikoina ravintolan aukioloaika soittamalla numeroon 016 569 211. Juhlapyhinä suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Järjestämme viikoittain (pääsääntöisesti keskiviikkona) huippusuositun Lappi-illallisen poronkäristyksineen. Tarkista aika ja varaa paikkasi soittamalla etukäteen. Viimeistään saman päivän aamuna ilmoittamalla huomioimme myös erikoisruokavaliot.


Seitahotellin runsas aamiainen poikkeaa lappilaisesti normihotellin aamiaisesta. Tarjolla on aina ruokaisampi vaihtoehto sekä pitkään haudutettua puuroa ja leikkeleitä. Sunnuntaisin tarjoamme perinteistä riisipuuroa sopalla. Aamiaisella on myös tarjolla itse tehtyä pullaa tai muuta leivonnaista.
Voit tulla aamiaiselle vaikket Lomakylä Seidassa kortteeraisikaan. Aamiainen tarjoillaan sesonkiaikana päivittäin.

+358 16 569 211

Tiurajärventie 36, Äkäslompolo